Jag presenterar: URMAS

Jag tänker ta tillfället i akt och nyttja utrymmet här på Doing Time att ändå slänga in några rader kring mitt nystartade projekt som jag kallar för URMAS. Jag fick tankarna kring denna satsning under min pappaledighet förra året. När pandemin slog till så blev det plötsligt ännu mer tid över och jag började kika efter ett sätt att vidga vyerna kring min stora passion. Därför startade jag URMAS.

Nu har vi äntligen kommit igång och natten till idag sjösattes webbutiken på www.urmas.se och våra första produkter finns nu till salu. Klockrullar av riktigt hög kvalité var det första jag kom att tänka på att jag själv ville ha.
Jag tänkte vilket material jag skulle vilja ha, hur mycket jag själv skulle kunna tänka mig att betala och sedan spann det vidare. Så under sensommaren 2020 landade första prototypen varpå en intensiv användning och testande fas påbörjades.

Det blev en hel del finslipning men till slut landade det i en klockrulle med en utsida av äkta saffianoläder, en insida av skinn och en design som är riktigt gedigen och som verkligen omsluter klockorna på ett sånt där säkert och tajt sätt som jag själv eftersöker när jag kikar efter en klockrulle. Det landade i en produkt jag är jäkligt stolt över!

Det stora målet jag har med URMAS är att utöka sortimentet och att göra det med en mer lokal anknytning. Det pågår redan diskussioner med flertalet lokala småföretagare här i närområdet och jag hoppas innerligt att jag snart ska kunna släppa flera produkter, i flera olika material och i flera olika utföranden.

Så där har ni en liten kort introduktion kring vad jag gör utöver Doing Time och jag vill därmed välkomna er till resan jag påbörjat genom URMAS.

Varmt välkommen!

WWW.URMAS.SE

//Anton B

(Samtliga bilder i artikeln kommer från www.urmas.se)